Fantje izpadli proti Velenju

Ustvarjeno: sobota, 05 september 2015

Naši fantje se žal niso uvrstili v playoff v ligi do 14 let in osvojili 5. mesto!
Prava drama se je odvijala na igriščih TK Domžale skozi cel dan. Mark Andrejič Goljar je kot najboljši igralec nastopil na prvi deski in ugnal Tina Krstuloviča brez tezav s 6-4,6-4.

V drugi tekmi je najmlajši Svit Kos po odlični borbi žal izgubil s Kastelicem s 4-6,3-6, v tretji tekmi je Blaz Vidovič po izgubljenem nizu s 1-6 naredil preobrat in zmagal s 6-4,6-3 in tako povedel Domžale v vodstvo z 2-1, v zadnjem posameznem dvoboju sta pravo dramo prikazala Anej Levpušček in Dan Trošt.

Samo prvi niz je trajal skoraj dve uri in na koncu so Aneju pošle moči in je izgubil s 6-7,2-6 in rezultat je bil 2-2.
Odločale so igre dvojic (vodja ekipe Igor Ogrinc je tvegal in postavil najmlajšega Svit Kosa ob bok izkušenemu Mark Andrejic Goljarju). Poteza se je izkazala za pravo saj je Mark odlično pomagal Svitu in tekmo sta zmagala s 6-4,6-4.

V zadnjem dvoboju sta Blaž in Anej izgubila s 3-6,6-3,7-10 in tukaj se je prava drama šele začela saj sta obe ekipi imeli po 3 zmage!! Odločali so dobljeni nizi in tudi tukaj sta bili ekipi izenačeni na 7-7!!!

Na koncu so na našo žalost odločali dobljeni gemi kjer smo bili žal prekratki s 69-71!! Kljub potrtim obrazom so si fantje s trenerjem zaslužili same pohvale saj so prikazali izjemen športni duh in se borili do zadnjih atomov moči!!

Vsem iskrene čestitke!