Prva zmaga za Pio Lovrič

Prva zmaga za Pio Lovrič

Po uspešno izpeljanih kvalifikacijah v nedeljo in ponedeljek se je v torek 9.8.2016 začel glavni turnir mednarodnega 21. Slovenian Junior opna 2016, kjer je domača igralka Pia Lovrič opravičila posebno povabilo svojega kluba za nastop v glavnem turnirju in se jim oddolžila s svojo prvo zmago v svojem prvem nastopu na mednarodnem turnirju do 18 let!!!

Pia je zmagala s 6-0, 4-6, 6-2
Dobro je nastopil tudi Anej Levpušček, ki je izgubil v treh nizih s 6-2, 2-6, 2-6,Mark Andrejič Goljar in Gašper Poljanšek pa nista imela možnosti za zmago.
Smo pa v večernih urah in zadnjem dvoboju, ki se je končal po 23 uri zvečer videli zmago domačih igralcev v dvojicah, Aneja Levpuščka in Mark Andrejič Goljarja, ki sta zmagala s 6-3, 6-2 in tako tudi onadva dosegla svojo prvo zmago na turnirjih do 18 let.
Zelo dobrodošlo pa je dejstvo, da so bile tribune prvega igrišča polne domačih gledalcev in tudi naše igralce so lepo spodbujali, za kar se jim iskreno zahvaljujemo in jih vabimo, da se v še večjem številu zberejo v prihodnjih dneh in vzpodbujajo domače in pa tudi ostale slovenske igralke in igralce, saj se je v drugi krog uvrstilo 6 deklet in 5 fantov!

{vsig}2016/ITF_Turnir_2016/prva_zmaga_za_pio_lovric{/vsig}