erasmus

 

Z veseljem vam sporočamo, da nam je bil v okviru ERASMUS+ šport programa 2022 odobren projekt "TENNIS STARS ON 55+"!

Poleg TK Domžale so partnerji na projektu še TK Chromos iz Hrvaške, KLC Tennisschulle iz Avstrije in Tennis akademie soest iz Nemčije.

Projekt se delno nanaša na prejšnji "TENNIS FOR SENIORS" iz leta 2020, vendar bomo tokrat večino aktivnosti namenili ženskam 55+. Seveda pa ne bomo zanemarili tudi moških, tako, da se bo prvi del odvijal v ženskih in moških ekipah, drugi del pa v mešanih. Na zaključnem turnirju bodo zaigrali mešani pari!

Ideja je prišla iz spoznanja, ki smo ga prejeli z anketami prejšnjega projekta. Poleg tega pa bi lahko usmerjene fizične aktivnosti prav v tenisu pomagale pri težavah, ki se pojavljajo pri ženskah 55+. Poleg fizičnih aktivnosti prilagojenih predhodnemu znanju in neznanju, bodo udeleženci prejeli tudi nasvete nutricionista.

Udeležence naj ne skrbijo stroški. Imeti morajo le svojo športno opremo, vse ostalo pa bo priskrbel klub.

Prijavite se lahko do 15.05.2023 na telefonski številki 041 735 110, preko e-maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa na naslovu kluba, Kopališka 5, Domžale.

Prvi del aktivnosti bo trajal od 01.06.2023 do 01.08.2023

Vnaprej se vam zahvaljujemo za udeležbo in vas lepo pozdravljamo.

 

Erasmus 2023 - Stars 55+

 

erasmus+Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.