Pia Lovrič odlična v Braziliji

Ustvarjeno: sreda, 27 februar 2019

Na turnirjih v Braziliji je Pia dosegla odlične rezultate.

Na prvem turnirju ranga 1 je bila v prvem kolu prosta, v drugem kolu je premagala 69. igralko na svetu in zmagovalko turnirja ranga 1 prejsnji teden v Paragvaju, američanko CHAVATIPON s 63 63, v tretjem kolu pa še 29. igralko na svetu američanko PRICE z rezultatom 75 63.

V četrtfinalu ji je nasproti stala 1. nosilka francozinja PARRY 11. igralka na svetu in Pia je prikazala odličen tenis. Po treh urah in pol pa je kljub žogi za zmago morala žal priznati premoč nasprotnici, ki jo je premagala 64,57,36. Francozinja je kasneje turnir tudi osvojila.

Pia je tako osvojila 5.-8. mesto posamezno in 9.-16. mesto v dvojicah.

Na drugem turnirju, ki je bil najmočnejšega RANGA A pa je bila Pia še močnejša. Piine zmage so pokazale, da je res v odlični formi. V prvem kolu je premagala američanko MALIK 61 61, v drugem kolu američanko HUDSON 62 62, v tretjem kolu kanadčanko FORTIN 61 61 in se tako uvrstila v četrtfinale, kjer ji je nasproti ponovno stala 1. nosilka francozinja PARRY. Tudi tokrat je bil dvoboj napet in francozinja je zmagala tudi tokrat z rezultatom 26 67.

S TEMI ODLIČNIMI REZULTATI JE PIA DOSEGLA SVOJO NAJVIŠJO UVRSTITEV IN JE NOVA ČLANICA 100 NAJBOLJŠIH MLADINK NA SVETU, SAJ SE JE NA LESTVICI POVZPELA NA 90. MESTO.

Iskrene čestitke!

pia lovric odlicna v braziliji

pia lovric odlicna v braziliji